facebook-3-xxl instagram-xxl twitter-3-xxl imagefcusfinal youtube-3-512 bokadirekt-logo

DIPLOMERAD STYLE ADVISOR OCH PERSONAL  SHOPPER

Till dig som vill vidareutbilda dig mitt i livet, byta karriär, komplettera din kunskap inom skönhet och modebranschen. Helt enkelt du som vill jobba som egen företagare och frilansa som style advisor och personal shopper.

 

Jag, Pia, VD för Imagefocus och ansvarig för personal shopper utbildningssektionen inom branch organisationen SEYF, värnar om en hög kvalitet på utbildningarna som hålls inom Sverige. Vårt pedagogiska utbildningsmaterial är framtaget i samverkan med branschorganisationen SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund).  

 

Utbildningskonceptet diplomerad personal shopper är Sveriges första  certifierade branschgodkända utbildning inom SEYF som nu används på många gymnasieskolor och företag runt om i hela Sverige. Med ett godkänt certifikat i handen öppnar det många nya dörrar till arbete

både nationellt och internationellt.

 

Vi utbildar idag framgångsrikt, yrkes och handelslärare, privatpersoner, inredningsstylister, inköpare, butikschefer/personal, make up artister, PR konsulter och frisörer.

Enligt tidningen Dagens Handel står yrket personal shopper inför ett trendbrott. Allt fler förfrågningar om kunnig butikspersonal, personal shopping och personlig service är framtidens nyckel för butikernas överlevnad.

 

Allt fler upptäcker den stora konkurrensfördel som ligger i att kunna erbjuda sina kunder diplomerade stylister. Personal shopper har därför blivit en stor efterfrågad tjänst inom modebranschen för att ge sina kunder en unik personlig service.

 

Vill du starta ditt eget företag i branschen så hjälper jag dig gärna att komma igång. Läs mer under fliken Mentor och ledarskap.

 

Nya kursdatum 2018:

- Lörd-Sönd 24-25 mars (14-15/4, 28-29/4 och 5-6/5)

- Plats: Stockholm/Solna

 

Utbildningens längd: 8 lärarledda dagar med praktik på Mall Of Scandinavia.

 

Efter din utbildning hos oss kan du enkelt ansöka om ett medlemskap i SEYF, Svenska Estetikers Yrkesförbund och sedan bli cerfitierad.

 

För mer information och anmälan vänligen kontakta mig på pia@imagefocus.se eller mobil 070-289 13 33.

 

DELBETALA DIN UTBILDNING:

 

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1C3A1590

 

 

”Intressant utbildning med bra innehåll, vilket kan användas både privat och även i syftet med karriärbildning.

Modulerna är genomtänkta. Manualer undervisas med hjälp av en skicklig lärare som ger stöd och handledning under hela kursen. Under utbildningens gång, insåg jag att detta kan även leda till nya möjligheter för att förverkliga mina drömmar och intresse!”

 

Leila Zaker, Lärare/pedagog inom skolväsendet

Stockholm, 2017

 

”Jag har ett brinnande intresse för klädernas betydelse och genomslagskraft vilket jag även föreläser om i mitt bolag Human Impact Stockholm AB. För att vidareutveckla mitt bolag med flera tjänster som ligger i linje med detta intresse - letade jag runt efter utbildningar som kunde matcha mina behov. Jag fastnade direkt för utbildningen "Diplomerad Stylist/Personal Shopper" hos Imagefocus och Pia Svensson. Utbildningen varvades med teoretiska genomgångar och praktiska övningar och gav mig konkreta, praktiska och användbara verktyg. Pia's gedigna kunskaper och stora engagemang har varit mycket värdefulla för mig och gjort att utbildningen har varit mycket lärorik och inspirerande!”

 

Suzanne Tingwall, konsult, Human Impact

Stockholm AB, 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HumanFinans_RGB_small